ترشي قارچ و بروكلي
نوشته شده توسط : پرهام بيات

مواد لازم:

قارچ     ۴۰۰ گرم

کلم بروکلی   ۴۰۰ گرم

پیاز   پنج٬شش دونه کوچیک

سبزی معطر (نعنا٬ گشنیز٬ تلخون)    روی هم یه دسته 

سرکه سفید   به مقدار لازم

پودر گلپر   نیم قاشق غذاخوری

نمک و فلفل   مقدار لازم

شکر   اگه دوس داشتید یه قاشق چایخوری

طرز تهیه:

-قارچ ها رو ورقه کنید و کمی بهشون آبلیمو بزنید٬ بروکلی ها رو گل گل کنید٬ از ساقه اش هم می تونید استفاده کنید٬ فقط پوستش رو بگیرید و خورد کنید. پیاز رو هم حلقه کنید یا جور دیگه خرد کنید.

-همه مواد رو تو یه ظرف بزرگ بریزید و با سبزیجات معطر خرد شده و نمک و فلفل و پودر گلپر مخلوط کنید.

- حالا مواد رو تو یه شیشه خشک بریزید و روش سرکه بریزید تا ظرف تقریبا" پر شه.

- تا یکی دوروز بیرون از یخچال بذارید.  ولی بعد تو یخچال. زود هم می تونید استفاده اش کنید. چون خیلی زود آماده می شه.

+اگه دوست داشتید کمی از تندی سرکه گرفته بشه اون یکم شکر رو هم اضافه کنید.




:: موضوعات مرتبط: انواع ترشي , ,
:: بازدید از این مطلب : 3970
|
امتیاز مطلب : 78
|
تعداد امتیازدهندگان : 20
|
مجموع امتیاز : 20
تاریخ انتشار : 28 تير 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: